До Эвропи...

Олег Карьев -Шрек
                «ДО ЄВРОПИ…»

До Європи крокує країна,
До Америки хоче прибитися,
І знедолена, і не єдина,
З цим давно вже потрібно змиритися.
Що її привело до цього?..
І чому голодніє й спивається?..
Бо ніяк не доділять небоги
Те, що людям її залишається.

Цей факт зрозуміти сьогодні повинні усі –
Горе людям, країні приносять ті дяді,
Що сидять половиною сраки у бізнесі,
А іще половиною сраки – у Раді.