Чи можеш образу ти забути

Павло Бульба
;Чи можеш образу ти забути.
Чи можна дружбу вернути.
Розірвати пути мовчання.
І чути радісні привітання.
Я знаю неправим я був.
За те я відплату гірку здобув.
Бо твоє мовчання гікіше полину.
Неначи отрути випити краплину.
Вибачення прошу перед Богом і в тебе
І маю надію, даровану з неба.