Fetitelor mele - cu 8 martie

Галина Чиореску
Doua fete mama are :
Jana si Nastica,
Si-nca o bucurie mare -
Adina, nepotica!!!!

Trei scumpete ale mele,
Trei zine preafrumoase!
Gingasele floricele,
Ce-mi fac bucurie-n casa.

Va felicit cu primavara,
Cu dulcea mingierea ei,
Care aduce sarbatoarea
Si la fetite, la femei!

Fiti voioase, sanatoase,
Fericite fiti oricind!
Scumpele mele fetite frumoase,
Va port mereu in al meu gind!!!!!



             Cu mult dor,  mama Galea.

              8   MARTIE   2015

              http://www.stihi.ru/2015/02/08/5069