Мрiя

Майя Кузнецова
Чи зможе стати менi на користь
отруйна змiя-мрiя?
Придушити її
до чи пiсля?
Все. Пiзно.

_____________________________
Пригодится ли мне та
ядовитая змея-мечта?
Придушить её до или после?
Всё. Поздно.