Кузьме Скрябину! Андрею Кузьменко

Ильина Светлана Игоревна
Кузьмі Скрябіну!
 
17.08.1968р. - 02.02.2015р.

Кузьма, ти десь на небесах.
Життя, своє, прожив як птах.
Ти чесним був в своїх піснях.
А був ведучим - просто ахххх!!!
Кузьма, ти десь на небесах!
Сучасне все в твоїх піснях.

Ти коло матері бродив,
Коли їй ангела просив.
А нам потрібно всім мовчати,
І з відчаю, дуже, хотіти кричати!
Старі фотографії розкладати
І друзям важливе зуміти сказати.

І пробачалось все тобі,
Що не пробачив би собі.
Ти ком енергії для всіх.
Ти житимеш в піснях своїх!
Згадаємо тебе не раз
Ти дав енергію для нас!

Ти був простий, та зрозумілий всім,
І от минуло днів, так сім.
Переглянули все що можна,
Сім'я, я думаю, що кожна!
І зрозуміло що бажав,
Чим жив і що же ти вдихав.
Від чого потайки страждав.

Одне єдине - ти один!
Спливає велич вже годин!
Ти настрій піднімати вмів!
А хто крім тебе так зумів??

Будь янголом на небесах!
Спадковість твоя у піснях!
Твої кудрявки просто диво,
Вони вражаючи - красиві!

Ти привернув увагу дуже!
Вся Україна дуже тужить!
Та краще було б тобі жити,
Та Україні не тужити!

Та було б за життя найкраще,
Тебе наслухатись, але це було важче.
Та нагороджувати любов'ю.
А ти б порадував собою!

Ільїна Світлана (Ильина Светлана Игоревна)