Блискуч струни-пром нц з неба спустились

Павло Бульба
Блискучі струни-промінці із неба спустились,
І в квітах весняних зеленню народились.
І, відірвавшись від землі чорноти,
Хоче він летіти.Ти лети.
Мигцем сніги підуть у золотоколосі луки
І вже не зявиться свіжо-бадьорої думки.
Розквіт першим проліском весни
І долучися до гармонії краси.
В просторах сині і чистоти.
Відчуй вись висоти.
Не будь прохожим на землі.
Усі красоти в душу вділи.