Впала з рка з неба

Павло Бульба
Впала зірка з неба,
В серці запалилась
І яскрава фарба,
Знову народилась.
Хтось побачив зірки голубінь.
Там, де був їй рідний дім.
Комусь червоним зірка засвітила.
Дорогу ту, що до кохання йде.
Комусь і зовсім монотонно біла,
Хтось в чистоті щастя знайде.
А мене вона веселкою сліпила.
Всі мої мрії враз здійснила.