Б ЛЬ

Павел Егоров Энтлор
Я прошу, мила Україна,
Не залишай свою надію,
Багаторічну віру, мрію,
В страшну, загарбницьку хвилину.
За тебе, Мати я хворію,
Країну рідну і єдину.

Нехай ще пройде трохи часу,
Твої загояться всі рани,
Знешкодить світ того тирана,
Що хоче силою привласнить
Тебе, й розміщує капкани.
Нема віка від нього спасу.

Вже пролилось багато крові,
Синів угробила війна -
Кривава чорна Сатана,
Лишила край степів любові,
Почервоніли ліс, стерна,
Застила мати в дикій болі.

Молю тебе, Всевишній Боже,
Спаси для Матері синів,
Не кидай сім’ї без домів,
Я вірю, Світ зло переможе.
Того, хто все це сотворив,
Я вірю, Ти простить не зможеш.

П. Єгоров
06.03.2015