Ти був нормальним, що з тобою?

Валюша Александрова
"А":
- Ти був нормальним, що з тобою?
- Закохався.
- Така халепа, як викручуватись будеш?
- Та як? Напевне, вже прийдеться постраждати,
Сам розуміш, що кохання - не простуда.
- А що вона?
- А що вона? Вона не знає,
Я їй сказати дуже хочу, та не можу,
Моє кохання безрозсудливе, безкрає,
Її боюсь своїм зізнанням розтривожить.
- А може скажеш їй? Вона насправді диво!
- Я їй кажу це щогодини і щоночі,
І почуття мої тривалі і правдиві,
Жаль, лиш на фото бачу сірі її очі...