вибiр

Лиссова
Наше життя - це суцільна сукупність виборів.
Часом суперважливих, часом мізерних.
Кожен наш крок, кожне слово і кожен видих
Створює тисячі альтернативних вимірів.

Скільки мільярдів душ на планеті зависли,
Стільки ж і всесвітів, тільки помнож на тисячу.
Як же знайти потрібний, як визначити,
Що саме в цьому розкриються тайні смисли?

Я, чесно кажучи, зовсім не вірю в долю,
В те, що для нас все написано наперед.
Хочу - купую сміття, хочу - живу як аскет.
Кожен з нас має вибір і має волю.