Гойднулась тiнь. Легка. Ледь зрима...

Вячеслав Романовський
Гойднулась тінь. Легка. Ледь зрима.
Зашелестіло у кущах.
Кахикнув грім і сонно гримав,
А потім стух в рясних дощах.

А ранком обважнілі віти,
Стемнілі, в краплях дощових,
Ловили сонячні привіти
З-поміж хмаринок кочових.

6.03.2015.