Чари

Алена Глебова
Ви мене вимучте,виріжте, рзстріляйте
Зробіть ви так, щоб сказали «Арбайтен»
Не можу, не хочу – я вже обезсила…
Що дивишся? Зроду не бачила дива?

Які в вас таланти? Ви вмієте грати?
А може співати а ще й танцювати?
У мене нічого…Лише чаклувати
І час марнувати, і всіх хвилювати…

Що треба тобі, о відьомськая чара?
Чи мало тобі віддала я товару?
Я душу, і серце і вітер і хвилі
А ти мені що? …Лише мару в подвір’ї…

Хотіла від нього лише я любові
Хотіла очей, не хотіла я крові…
Так вийшло, пробачте, тепер я в неволі
За те, що любила- за те,що до болі…
2009-11-11