Торкаe вiтер до очей зволожених

Борис Смыковский
Торкає вітер до очей зволожених,
Несказане аж закипа в душі,
Високе небо, серце розтривожене,
Чарівний світ невгаданих віршів; -
Усе сповите смертно,
                ототожнене
Із посміхом,
                із диханням твоїм.
Додолу ллється віск
                натхнення Божого,
Любов злітає полум’ям ясним!
Все істинно...
                Та ввечері ТАК порожньо....
Як здійснити
                світ заповітних мрій?!