З Днем Народження, донечка!

Алла Любарец
  З Днем Народження , донечка ,
Чарівна моя дівчинка !!!
Ти найкраща - ти сонечко ,
Роду нашого квіточка .
Березнева росиночка -
Синьоока дівчиночка ,
Серця мого частиночка,
Люба моя дитиночка .

  Хай всміхається  щастя,
Завжди радісно - дзвінко ,
Найгарнішою буде
Кольорова стежинка .
Твоя доля співає -
Діточок колихає ,
Нехай мир у любові ,
Як бузок розквітає .

 З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ , Донечка !