Весняне сонечко

Лидия Елена
Весняне сонечко засяяло на небі
Проливши промені краси свої,
І теплі  дні вже знову завітали
З веселкою любові для землі!

Твоя любов розквітла  квіткою у лузі
Де вмили роси ранками її,
Щоб дарувати щастя всюди людям
В ранковій сяючій навкруг красі!

А небо таке чисте на світанку
Життям для нас промовило вгорі,
Пташки співали пісню зранку
В весняні,теплі,тихі дні!

І радості наповнилося серце!
Життям Господь благословив;
Пославши промені в віконце,
І землю цвітом оживив!