Улкьайлизибад урхьу

Айлин Мусаева
Улкьайлизибад урхьу
Чебиулра бургъули.
Айгъирличиван урхьур
Чебирхьу- уктем гами.

Агь, шинна капарайти!
Х1ушазибси халал ц1акь.
Бетарар цацах1ели
Ругер мусибатла кьякь.