Якщо уже н чого не зм нити

Павло Бульба
Якщо уже нічого не змінити,
І рішення тяжко знайти.
Допоможе надія жити.
Лиш в неї вір ти.
Бо без надії, як без мрії.
Не чуєш того слова : "Лети".
Бо вже про ті щасливі мрії.
Можна лиш память зберегти.
Надія - гори. Ніхто їх не зрушить.
Надія - води.Крізь все прорветься вмить.
Надія - це вітер. Із нею у вись полетиш.
І душу ти на землі не залишиш.
Бо землія- це память всіх тих надій,
Що стали реальністю з бажаних мрій.