***

Павло Бульба
Коли надія переростає в мрію.
А мрія в силу дій.
Я завжди бережу надію.
Появи нових мрій.
Бо пташка не летить без крила.
І не тече з під каменя вода.
Лиш мрію, мрію я.
Про сьогодні завтра майбутнє.
І допоможе надія моя.
Що зробить з мрії незабутнє.
І силу віри не втрачаю.
Із вірою все зустрічаю.
І обєднавши віру і надію.
Я будь-яку мрію втілю.
Бо мрія- стемління, життя.
Із нею не звернеш ти із пуття.