Скажи лиш слово

Павло Бульба
Скажи лиш слово "вибач" і йди,
Кому потрібен, тебе зможуть знайти.
І ніколи на коліне не пади.
Лиш мама гідна поклону землі.
Не підавайся гордині і сам.
Кажи: " Я вибачаю Вам".
І всі образи вибач вмить.
Бо все, що зроблено не відтворить.
Якщо спіткнешся ти.
І враз припадеш до землі.
Не вважай помилкою в житті.
А це урок від висоти.
Тож вчи урок, друже мій.
І звільнишся ти від ворогів.