***

Николай Красноштан
it looks like sakura but it's caxap
"it's" вихревыми движениями падает,
напоминая the light of galactics
in space shadow.
rotons in crunchy apples in small time
is as gravitons, as is.
взвись, звездная взвесь,
now, здесь.