Знайшов втратив

Павло Бульба
Знайшов і втратив. Мить між ними.
Щоб розруху створити варто хвилини.
А відродити - не вистачить днини.

Відчув і змовкло все на години,
Щоб відчути не потрібно й хвилини.
А відмивитись не вистачить волі і сили.

Навчитись літати й на землі стояти.
Між ними вибрати потрібно одне.
Але чи летіти, чи стояти? Як дізнатись?
Ця думка мучить мене.

Але час довго не в змозі чекати.
Що вибрав по тому тобі й іти.
Тут не можливо золоту середину знайти.
Як вибрав - зберися, вір і іди