Краса

Павло Бульба
Краса - душа ясна.
Коли в душі - весна.
І хмари темної не знайти.
Лиш сонечко свтить в висоті.

Краса, коли не йде вона як пава,
А так по-своєму іде.
Краси, коли не в перстах рука вся права.
А душу гріє лиш серце те.

Красу не важко нам знайти
Але чисту віднайти
Може не кожен
Я вам допоможу.

Запамятай одне лиш правило ти
Не ззовні глянь, а в  серцевину зазирни,
Бо в кожному не головне зовнішня краса.
А те, що в середині, що гріє нас - душа.