Моя любовь. Иринка Гарифуллина. ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
It's you, my Love, so true, and so committed,
And never ever will my Love expire.
I thank Good Angels, understanding, witted,
Who guard my Love without any tire.

All blocks and bars my Loving bravely shatters,
Makes sadness, grief and sorrow all be gone.
For me in life there's nothing else that matters
As long as I keep loving on and on.

О Р И Г И Н А Л

Моя любовь

Иринка Гарифуллина (http://www.stihi.ru/2015/01/06/4250)


Моя любовь ты верная и преданная,
Моя любовь имеет длинный срок.
Я благодарна Ангелу-хранителю,
Что он любовь мою сберег.

Моя любовь разрушит все преграды,
Прогонит и печали и тоску.
И ничего другого мне не надо,
Ведь я люблю, люблю, люблю, люблю...