Iди! Борись! Перемагай!

Вячеслав Романовський
Іди! Борись! Перемагай!  –
Вишумлює козацький гай.

Не залишай свій край в біді!-
Шепочуть липи молоді.

І  стежка горнеться до ніг,
Де трави стоптані і сніг.

14.03.2015.