Нариман Шамсудиновичаз

Зарина Мустафаева
Кьве баладин буба я вун,
Камалдизни зурба я вун,
Вах-стхадин арха я вун,
Лезгистандин са хва я вун,
Чи райондин кьил Нариман!

Ваз вирида гьуьрметзава,
Ви гьар са кардиз къиметзава.
Гьар са хуьре шад мярекат,
Тухуз,жеда вак гьерекат,
Чи райондин кьил Нариман!

Чирвилериз алим я вун,
Ч\ехи т\варц\ин малим я вун.
Акьалт\арун патал курсар,
На аялриз гузва тарсар,
Чи райондин кьил Нариман!

Йизвай гьар са кар хъсан,
Чи районда дат\ана на,
Зи фикирдиз кьат\ана за,
Ваз и шиир ат\ана за,
Чи райондин кьил Нариман!