В селi

Вячеслав Романовський
І знову зранку без угаву
Ґелґочуть гуси біля ставу,
А півень голос подає,
Що в цім селі він кращим є.

Із паші мукає корова.
До школи юнка чорноброва
Спішить…
                І квапиться весна
У полі впоратись…
                Сосна

Тепер вже не така й примітна,
Бо все смарагдом сяє, квітне
В осонні радіснім, теплі –
Трудом розбудженій землі…

14.03.2015.