Бъдност

Борис Калинов
Аз знам -
ще бъде светъл
този ден...
Слънцето обича
нацъфтели в бяло
джанки -
 същи
пролетни невести,
жадуващи
лъчите му
да ги прегърнат...
И ще ви кажа
 нещичко от мен:
Важно е
да бъдем днес...
И тук!
И да има
щъркелите
где да се
завърнат...

Странник
16.03.2015г.
Пловдив