камбэк

Ксюша Никитенко
Під ледь чутний стукіт дощу
Я десь чую знайомі кроки
Що на мить подарують той спокій
 Про я який я вже рік не пишу
Мій блокнот вже давно опустів
Не пишу я вже третє стодення
Не торкаюсь я білих листів
Тим листам дарувала натхнення
Під ледь чутний стукіт дощу
Я себе повертаю в мій світ
Я розтоплюю нордовий лід
Повертаюсь, і нарешті пишу.