Дед и нацгвардия

Ладамир Сережень
   Стихотворение написано на основе реального происшествия в ЛНР. Трое подонков из нациков пытались изнасиловать молодую девчонку. Её дед достал ружьё и пристрелил двоих. Пока перезаряжал третий успел сбежать, бросив оружие и практически с голой задницей.
 
Що, злякався, старий дід?
Це нацгвардія, привіт!
Ми бажаємо, щоб зранку
Ти прислав нам за служанку
Молодесеньку онуку,
Бо така в селі цім скука!
- Добре! – їм сказав дідусь. –
- Вранці я і повернусь.
Він узяв свою «берданку»
І зайшов до хати зранку
Яйця двом відстрелив зразу,
А один – убіг. Зараза.
Дід, зібравши карабіни.
Посміхнувся: - Я гостинний!