You

Александр Наваль
You live on my Soul
Forever!
Your Smile in my Heart
As song.
l'm hoping-We'll be
Together.
Or I will be all
Along.
Can I will forget You?
Never!
Your Face-always in my
Eyes.
If I will be blinded
Ever.
For me You will my
Sunrise...