Однокласникам, зустрiч через 25 рокiв

Тайный Альков
      А роки, так спішать, летять 
      Вперед, стрімким нестримним маршем,
      І якось, враз на двадцять п’ять
      Порядків, стали всі ми старшi.
          Душею юні й молоді,
          Хоч у самих дорослі діти,
          Та скільки видатних подій
          Пройшли ми разом - не злічити.
                Згадавши знову дні шкільні,
                Подякуємо долі щиро
                За ці хвилини чарівні,
                Дай Бог усім здоров’я й Миру!
   
          (на фото - мій класс, зустріч 2014р)