Чистить снег нам надо

Инесса Степаненко
Чистить снег нам надо тщательно
Это очень обязательно.
Так возьмёмся мы старательно
За работу основательно,

Скрупулёзно и серьёзно,
Грандиозно и курьёзно.
Кропотливо и игриво,
Горделиво и красиво.
Призовём энтузиазм,
Будем делать всё и сразу.
Чистим мы скребём, метём
Было чтобы всё путём.
***

Чистити нам сніг ретельно треба,
Добре це, насамперед, для себе.
А для інших – це обов’язково,
Тож дбайливо, славно та грунтово.
               
Так за працю вранці рано
Ми візьмемося  старанно
Скрупульозно, і серйозно,
Грандіозно та курйозно,
І дбайливо і грайливо,
Гордовито та красиво.
Будемо з  ентузіазмом
Все робити ми відразу

Злагоджено і гуртом
З толком діло вийде то.
***

Фото из интернета