Бузкове

Вячеслав Романовський
І море бузкове, і хмара
У вечір бузковий пливе.
Біліє на луках отара.
Та щось незвичайне, нове
Здивує весь світ незабаром.

Ось-ось воно з’явиться, потай,
Замре біля серця твого
І стане надійним оплотом
Чуттів незбагненний огонь,
Одкривши у диво ворота,

Де море бузкове і хмара,
Де пахіт бузку звідусіль…
Про все нам розкаже гітара
В бузкову  п’янку заметіль.
Чекайте… Ось-ось… Незабаром…

19.03.2015.