лиш ти - свого життя володар

От Романовой
потрібна крапля лиш свободи
та віра в краще. зрозумій,
свого життя лиш ти - володар.
тож володій їм, боже мій!

тож відкривай скоріше серце,
ставай на шляхи доброти,
будуй із мрій своїх фортеці,
цього життя володар - ти.

знайди той самий сенс, що змусить
тебе вперед назавжди йти.
пізнай цей світ, відчуй спокусу
своєї справжньої мети.

завжди собою залишайся,
нудьгу перемогти зумій,
та завжди, ЗАВЖДИ посміхайся
ти чуєш? сумувать не смій!

навіть коли цей світ здається
похмурим, зрадженим і злим,
ти пам'ятай: він повернеться
обличчам сяючим своїм.

нехай це стане не одразу,
(ти носа тільки не повісь)
на світі є простая фраза:
"все з часом". в часі розчинись,

немов пакетик з чорним чаєм.
покинь турботи, лиш тоді
світ знову фарбами заграє,
сповнений світлом доброти.

тримай людей поруч з собою,
які готові кожну мить
своєю твердою рукою
тебе від злого захистить.

і пам'ятай: ти не один
у світі ангелів та почвар.
і кожен день, і кожну мить.
лиш ти свого життя володар.