Чому так важко голос тв й не чути?

Мариса Порт
Чому так важко голос твій не чути,
Очей не бачити твоїх?
Хіба так важко поруч бути,
Щоб почуттів не мучити моїх?

Коли ти поруч - весь світ здається ніжним,
Коли ж нема - холоне вся земля.
Мені з тобою ніч здається вічним
Полоном ласки і тепла.

Мені не треба обіцянок
Про вічне щастя і любов.
Мені лиш треба поцілунок
Від якого стигне в жилах кров.

Лише міцні обійми гріють,
Коли на вулиці зима.
Усі частинки тіла мліють,
Коли оголену мене трима.

Чи треба нам це буде завтра
Ні ти, ні я, ніхто не зна.
Твоя, моя, чи наша буде правда,
Якщо продовжиться ця гра...