Дурна забава

Мариса Порт
Мою любов залив бетоном
Сирим, холодним і німим.
Своїм байдужим, грубим тоном
Сказав мені, що був сліпим.

Мені вже байдуже до того
Любив чи ні мене таку.
Ти мусиш збавити від свого
П'янкого запаху й смаку.

Я буду пам'ятати довго
Шалену пристрасть, міцну каву,
Але я хочу більш ємкого,
Аніж цю дурну забаву.