Дигила гIярчатIи

Салим Герейбеков
ХIу чибара гIярчатIи,
Зубразакан дахъ урцуй,
Бержес дигила лутIи,
Мякьизе хьура руруй.

Припев
Ахъура бержахъува,
ЛутIи хIуни бержунил,
ХIулбас гIяхIризахъува,
Мякьлакан хIу арцунил.

Зубразе урцус иле,
Эрхунра дубулике.
Арцес анко аголе,
Кайкира чIябалике.

Дигила цIакь дардизе,
Варе ну валтмалтаба,
Хьура ругье мякьизе,
ГIямру дарх дикахъаба.