ДУШЕ МОЯ!

Наталия Боровская 2
Душе моя, Господи, на своїх долонях
Колисай мене .
Й пройде біль у скронях,
І туга мине.

Душе моя, Господи, дозволь притулитись
до грудей Твоїх.
Дай мені молитву, щоби помолитись,
та як оберіг.

Душе моя, Господи, витри мої сльози,
і біль угамуй.
Й будуть за мелодію ті нічнії грози,
й сильний вітродуй.

Душе моя, Господи, в Тобі розчинюся
уся до останку.
Вийду, сонцю посміхнуся
рано на світанку.

Душе моя, Господи, вмию біле личко
живою росою,
І назавжди залишуся
У серці з Тобою.

Душе моя, Господи, золотий Твій плащик
плечі укриває,
І душа Твою присутність
завжди поруч відчуває. 
20.03.2015