будь, що буде

Виктор Берллин
будь, що буде
між нами тоншає скло
ходи сюди - очі ховай
на дно
чудо, яке бережеш в собі
віддай
віддай
мені

плесо рівно падає вниз по воді
рясно співай, тихо іди
сюди
поміж річками лише вода
хода - твоя м*яка,
як шовк
вітер співав
а зараз - змовк

літера слова - холодний дощ
птаство спить
спіши, жижа збігає
і закипає, множина площ
болить
приходь на чай
йди на удачу
відчай голодний як завжди
досхочу
доплачу
падай в обійми мої