встань та 1ди

Виктор Берллин
знімай пальто, проходь гобелени
у нас сьогодні на вечерю тиша
телефон облиш, як і манери
нижче

ходи до столу, мий рученята
зараз буде солодко й спрагло
прагнемо разом шукати
загублені мапи

всідайся зручно, очі зведи
в зіницях передчуття німіє
як будеш готова - встань та іди
як будеш готова - горіти мрією