Максим помер

Юрий Яковлев 14
Сумує, тужить Україна!...
Померла знатная людина!
Хоч всі казали: був скотина,
Та їм пишалась Батьківщина!

Сказати треба: БУЛО ЧИМ!...
Славетний воїн був Максим!
То його видна була риса,
Хоч ТИЛОВА була-то КРИСА.

Для Неньки був він генерал,
Фельд-маршал, навіть адмірал..
Бо всім на зло Максим СКАКАВ!

Коли у травні усе місто,
Здійнялось до сепаратизму,
Максим душою захворів,
Бо інші цінності любив…
За те мав прізвисько «ДЕБІЛ».

Та про небіжчиків не треба,
Казать погано…То халепа,
Тому лиш подвиги його,
Згадаємо під час АТО.

А їх…Ой, мамо!...Так багато!
В Лимані лицар був…ЗАКЛЯТИЙ!
Та що Лиман?...А Маріуполь?
Де не носило оцю С*КУ?!
Де тільки бахне, де був бій,
Скрізь був він на передовій!

Хоч воював він у тенетах,
Лише одного інтернету...

Іскрізь розсіював лайно,
Писав, що «Путін- то Х*ЛО»
Наперекір. Усім на зло!....

Однак, не зовсім був «МУ-МУ»…
Строчив він і до СБУ.
За це собою він пишався,
І вийти з хати вже боявся…

І хоч ВОНО іще ЖИВЕ,
Та час його колись прийде!
Ю.Я. 19.03.15