Електронн листи

Мария Карп
Сірі будинки в різних країнах світу
Вбережуть нас з тобою від зими.
Я ніколи ще так не чекала літа,
Доки в моєму житті не з'явився ти.

І не важливі оті страшні кілометри
Доля вже перетнула наші шляхи.
Сумую, ти як, де і з ким ти?
Лише мережею шугають електронні листи.