Дуже багато вже мертвих...

Ника Акорд
Моя Україна-
Сильна,єдина
Як благословена дитна!
Якщо не так яка ж в нас провина?

Вступати з нами в бій як із левом!
Не віддасть своє!
Налякали ми вас своїм ревом.
Путін не віддамо своє!

Наш народ стане тобі на дорозі
Вб'єм любого за нашу Батьківщину!
Будемо радіти перемозі!
Переможемо за нашу родину!

Юний хлопчина дивиться ворогу прямо в очі
Повертайся живим,солдате!
Ці жахливі кроваві ночі...
Чи ви хочете ще цвинтарі?
Дуже багато вже мертвих...