Що таке кохання?

Белла Найт
Що таке кохання?
Це почуття чи стан душі?
Усіх цікавить це питання,
А я ось хочу відповідь знайти.

Мені здається, що кохання -
Це кожна з чотирьох стихійне.
Воно палає так яскраво,
Що вказує на стежку твоїх мрій...

Кохання, перш за все, - це море!
Воно не має краю і кінця.
Таке спокійне та бездонне,
Що в ньому бачиш сенс свого життя.

А ще, кохання - це вогонь,
Який розпалює бажання.
Лиш дотиком чужих долонь,
Нагадує тяжке прощання...

Кохання - це пориви вітру,
Що нас штовхають до життя,
І хочеться так довго жити,
Що забуваєш про реальність та буття!

Також, кохання - це наша Матінка Земля,
Яка дає нам сили та здоров'я,
Яку потрібно берегти від зла,
І віддавати їй плоди любові!

Так що ж таке кохання?
Це стан душі чи почуття?
Мені здається - це бажання,
Що втілюємо ми у життя!