***

Андрей Виноградов 2
It's cold, slippery lane,
Underfoot - slush mud,
Goes fine nasty rain,
And hats rip sudden scud.

Young miss, you are so nice
And look, like Cinderella,
Listen old doormans advice -
Don't forget take umbrella.