***

Ди Мэй
Бути твоєю із кимось чужим
Пити знов чай, коли любиш лиш каву
Жити у місті із повітрям морським
Думати про вЕсну солодку й ласкаву.

Бути фальшивою, лицемірною, злою
Бажати усе й не хотіти нічого
Прикидатись ким-небудь, лише не собою
Відчувати тривогу, хоч нічого страшного.

Посміхатись усім, як на душі віє протяг
Не ладнати з собою і сходити з глузду
Піти й ненароком запізнитись на потяг
Почути запізно твою клятву безглузду.

Вставати та падати сотні тисяч разів
Бути знов поруч і знову не з тим
Не чекати. Як в картах - нема вже тузів
Стало звично вже - знову твоя із кимось чужим.

24/09/14