Коли мiй

Ди Мэй
коли мій вже більше не мій,
коли я вже давно сама не своя,
я більш не бачу причин іти знову в бій,
бо ти більше не мій, а я далі твоя.

коли мій вже більше не мій,
коли я вже давно сама не своя,
прошу, ти більше на шляху моєму не стій,
або ж вертайся чимдуж - доки я ще твоя.

коли мій, наче, і досі ще мій,
коли я, точно, і досі твоя,
давай зійдемось у смертельний двобій,
бо набридло, що я один в полі вояк.

08/01/15