I нехай

Ди Мэй
І нехай знову знесе мій дах -
Я стерплю.
Лиш би знову танути в твоїх руках -
Я знову сплю.

І нехай знову ти ламатимеш мене,
Мої пальці.
А ти знову мене кохатимеш?
Милі коханці.

І нехай знову не спатиму до світанку -
В думках лиш ти.
Я так звикла писати тобі щоранку,
Сон твій берегти.

І нехай знову лиш для тебе старатимусь -
Твоя я жінка.
Я знову і знову до тебе вертатимусь -
Головою об стінку.

10/XII/14