Я майже вже забула

Ди Мэй
Я майже вже забула твоє ім`я на смак
Воно такий цікавий мало присмак
Така дивна була суміш: молоко та мак
А світла віддавало, мов прозора призма.

Я майже вже забула твоє ім`я на вид
Воно таке незвичне було й чисте
Самотній вовк та ніжний кіт - гібрид
М`яке, просте та сріблисто-шовковисте.

Я майже вже забула твоє ім`я на дотик
Воно такі гострі й ніжні мало кігті
Впивалось в мою шкіру й кров - наркотик
Чи хотіла я щось інше? Fifty/fifty.

Я майже вже забула твоє ім`я на звук
Ти - буквар, що не дано збагнути
А - це лиш початок мук й розлук
Я - забула знов тебе забути.

26/01/15 - 14/02/15