***

Ди Мэй
I have never thought that it would be so easy.
Так легко, ніби ніколи нічого й не було,
Ніби вирвані сторінки у ще недочитаній книзі -
Весь сюжет ти життя героїв, усе - поплило.

I have always thought that it would take much longer.
Думала, що пройде не рік, не два, і не пів життя,
А я шукатиму тебе, немов відісланий у відставку опер,
Я дійшла до божевілля, ти -моє серцебиття.

I do really think that it just was too easy.
Хоч ніби все пройшло, під ребрами - болить?
Я знов збираюсь, готова йти, сиджу знов на валізі,
Бувай, малий. Наш міст давно ніяк не догорить.

19/ІІ/15